Knutselen

Jelle, 8-7-2013

stickervellen

Oma en opa hebben een hele grote tas met duplo, maar deze keer stond er ook een kist met een duplo trein in de kamer. Daar heb ik fijn mee gespeeld joh. Er was een heleboel rails bij die ik helemaal onder de stoel en de tafel door kon leggen. Elise speelde met het andere duplo, zo hadden we allebei onze eigen spullen. Dat vond ik handig.

We deden ’s middags ook nog een spelletje. Dat is best leuk, maar Elise bemoeit zich dan overal mee. Dat vind ik niet leuk en ik liep boos van tafel, want dan wilde ik liever knutselen. Dat kon volgens oma niet omdat ze aan tafel nog dat spelletje zaten te doen. Ik moest gewoon wachten tot het spelletje klaar was. Dat vond ik zó stom. Ik kon toch zeker wel op de grond knutselen. Maar nee hoor, dat vond oma niet goed. En mama vond het ook al niet goed. Die zei: “Jelle we zijn niet thuis, we zijn bij oma en je hoort wat oma zegt”.

Gelukkig was het spelletje snel klaar en kon ik knutselen. Er zaten een heleboel stickervellen in de knutselbak. Die ben ik allemaal op vellen papier gaan plakken. Toen maakte ik gewoon nieuwe stickervellen, want ik plakte alle stickers netjes naast elkaar.

Advertenties
Categorieën: Anekdotes | Tags: , , | Een reactie plaatsen

Berichtnavigatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: