Contact

Advertenties
4 reacties

4 gedachten over “Contact

 1. Carmen Smit

  Ik heb heel erg genoten van deze verhalen en vind dat de belevenissen schitterend beschreven zijn.Inderdaad heel grappig en ontroerend.Mijn complimenten en ga hier mee door,want je doet het fantastisch !!!

 2. Pien

  Beste Wilma,

  Ik las via http://www.kroondomein.com/kroonophetwerk/WilmasWoordenspel.html jouw stukje ‘Bekijk het maar’ in mijn internet zoektocht naar claustrofobie en bril. Ik kan er verder niets over vinden, maar was ‘blij’ te merken dat er meer mensen zijn met dit probleem. Ik droeg al ruim 10 jaar lenzen maar van de een op de andere dag ging dat niet meer. Dus moest ik wel aan de bril. Ik merk steeds meer dat ik er last van heb en er claustrofobisch van word. In mezelf gekeerd. Niemand begrijpt het echt of weet wat ik er aan kan doen maar ik word er gek van.
  Er zijn dus mensen die jouw probleem met bril dragen delen..

  Bedankt voor je stukje.

  • Hallo Pien,
   Inmiddels heb ik alweer een paar jaar een bril. Bij vlagen hou ik last van dat opgesloten gevoel, vooral wanneer het warm is. Ik krijg soms te horen dat ik met mijn neus in de wind loop en dat doe ik ook. Niet omdat ik hooghartig ben, maar als ik recht vooruit kijk zie ik de bovenkant van het montuur van mijn bril en dat vind ik vervelend. Het gaat onbewust. Het blijft lastig en ik zou het liefst brilloos door het leven gaan, maar dan zie ik wat weinig.
   Wilma

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: